Wij van cd&v Zele zijn overtuigd dat de toekomst niet onzeker is, maar wel vol kansen en mogelijkheden.

Wij doen hier dan graag een oproep aan alle lokale democratische partijen voor een Politiek met hoofdletter P.  Dat is een Politiek in een sfeer van respect, een Politiek gebaseerd op feiten en gebaseerd op redelijkheid, niet een Politiek op basis van emotie of populisme. Samen wordt het zoveel gemakkelijker om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

En voor wie er aan zou twijfelen:

Wij blijven volop #fieropzele, wij blijven #ikbenvoor

Onze sociale media

Nieuws

CD&V Zele duidt burgemeester Hans Knop unaniem aan als lijsttrekker

Enkele weken geleden verzamelde de partijraad van cd&v Zele om de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan te duiden. Alle leden schaarden zich unaniem achter de kandidatuur van burgemeester Hans Knop.

Gebruik Blue-bike deelfietsen bij Zeels station blijft toenemen

Het gebruik van de blue-bike deelfietsen aan het station van Zele steeg in 2023 tot 789 ritten, een toename van 30% ten opzichte van het jaar daarvoor. Over heel Vlaanderen nam het gebruik van blue-bike deelfietsen toe met 19%. Een opmerkelijke stijging in Zele dus.

Succesvolle diervriendelijke aanpak tegen stadsduiven gaat door

In het hart van Zele, waar het evenwicht tussen stadsleven en natuurbehoud van groot belang is, heeft het gemeentebestuur onder leiding van CD&V een aanzienlijke vooruitgang geboekt in de bestrijding van stadsduiven.