We leven in onzekere tijden. De voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben een grote impact op ons dagelijkse leven en de ruimere samenleving. De huidige situatie doet ons meer dan ooit beseffen dat gezondheid ons hoogste goed is. Onze dank en ons respect gaat uit naar alle hulpverleners en zorgverstrekkers. Een Warm applaus voor de zorg; en bij uitbreiding voor iedereen die momenteel ons land en onze gemeente draaiende houdt. Laat ons deze 'helden' koesteren, ook wanneer straks deze gezondheidscrisis voorbij is.

Rondom ons zien we overal in Zele hartverwarmende initiatieven en acties die op touw worden gezet. Die grote solidariteit betekent een hart onder de riem van velen. We zijn en blijven hoopvol dat we - middels het respecteren van de genomen maatregelen - straks het virus de baas kunnen en deze crisis zullen overwinnen.

Intussen hebben we ook als lokale CD&V-afdeling onze planning moeten bijstellen. Dit jaar op 1 mei zal er tot onze grote spijt geen traditionele lente-BBQ plaatsvinden. We hopen jullie volgend jaar allemaal te mogen verwelkomen, zoals steeds, op 1 mei voor onze BBQ. 

Wij hopen intussen dat in jullie omgeving iedereen gezond mag blijven en jullie deze moeilijke periode goed doorkomen!

  • Feesten en evenementenbeleid
  • Lokale besturen