Vandaag is het een bijzondere dag. Vandaag is het Moederdag!
De dag waarop we alle mama’s eens extra in de bloemetjes zetten.

 Een welgemeend dankjewel voor al die momenten waarop moeders en zij die de rol van moeder opnemen, luisteren, troosten, raad geven, zorgen, steunen, delen, wassen en plassen, brokken lijmen, supporteren, heerlijk koken, liefhebben, hoop geven, mee lachen en grienen, duimen, het onmogelijke toch klaarspelen.

 Een dikke merci om er altijd te zijn.

 Moederdag is een dag om te koesteren en lief te hebben. En dus ook om elkaar op te zoeken. Dat laatste was de voorbije weken helaas niet mogelijk. Van alle voorzorgsmaatregelen in de strijd tegen corona, is het moeten missen van nabij contact met onze dierbaren zonder twijfel de lastigste om dragen. Gelukkig doet het ons nadenken over wat écht belangrijk is in het leven.

 Net daarom hebben we als CD&V afgelopen week hard geijverd om bij de versoepeling van de coronamaatregelen mensen ook op dit vlak perspectief te geven. Om sociale contacten in de mate van het mogelijke stap voor stap opnieuw toe te laten. Te beginnen met Moederdag.

Geniet ervan. Met volle teugen.
Maar blijf voorzichtig: maximaal 4 dezelfde bezoekers in huiselijke kring en zeker afstand houden. Want moeders zijn ons dierbaar!

  • Feesten en evenementenbeleid
  • Gezinsbeleid