In tijden zonder aanraking hebben we meer dan ooit nood om aangeraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig.

Wij hopen dat deze warme wandelwoorden bij de voorbijgangers een glimlach op het gezicht toveren.

JONG CD&V Zele roept alle Zelenaars op om een positieve boodschap op hun raam te schrijven voor de vele fietsers in wandelaars in deze barre tijden. "Wij willen vanuit JONGCD&V Zele een oproep doen aan de Zelenaar", zegt voorzitter Fien Van Der Slycken. "Een oproep om hoopvolle, warme boodschappen aan je raam te hangen. Je kan ze op een blad schrijven/printen en zo voorhangen of met een raamstift op je raam neerpennen. Ter inspiratie hebben we een mapje met hoopvolle quotes aangemaakt op onze facebookpagina, neem hier (https://m.facebook.com/JONGCDENVZele/?ref=bookmarks ) gerust een kijkje!”

"We gaan dezer dagen massaal wandelen en wij, JONGCD&V’ers hopen dat deze warme wandelwoorden bij de voorbijgangers een glimlach op het gezicht toveren", zeggen Bo De Maesschalck en Hamza Ben Omar, bestuursleden van JONGCD&V Zele. "Deel vooral ook je spreuk op sociale media met de #warmewandelwoorden #dichtbijjou", sluit Van Der Slycken af.

  • CD&V in Beweging
  • Gezondheid & welzijn
  • Jeugd
  • Participatie