Thomas Bauwens


Persoonlijke informatie
Thomas Bauwens
Dendermondebaan 33
9240 Zele
Dendermonde

Samenwonend met Lotte Van Doorsselaere en onze twee katten : Tomaat en Druifje

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
Partijgegevens
bestuurslid
voorzitter jongcd&v Zele
Afdelingsbestuur
JONGCD&V
Waar sta ik voor?

Ik ben een jong en dynamisch iemand die actief is binnen het culturele Zele als trompettist van de Koninklijke Harmonie Ste Cecilia Zele. Ik werk voor de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie als aankoopbeheerder, expert overheidsopdrachten en expert interne controle.

Momenteel ben in voorzitter van JONGCD&V Zele en lid van het partijbestuur. Daarnaast ben ik ook nog bestuurslid bij CM Zele en actief in de jeugdraad.

Als er dan nog wat tijd over is, interesseer ik me in sport en cultuur. Naast occasioneel minivoetbal ga ik ook af en toe eens skiën en ben ik een fervent jogger. Een bezig bij dus, met een passie voor jongeren, sport, cultuur en Zele.

Ik wil er mee voor zorgen dat Zeelse Cultuur en jeugd meer aandacht krijgen binnen het lokale bestuur. Ik wil dan ook proberen om het voor hen aangenamer leven te maken in Zele. Deze groep verdient zeker en vast meer aandacht gezien het belang van de jeugd en de recente successen van de Zeelse culturele verenigingen. Cultuur in Zele leeft, maar is op dit moment ondervoed.

Dit kan veranderen met een actieve bestuursstijl. Mijn manier van werken kan je omschrijven in 5 punten:

1) Dialoog met betrokkenen;
2) Lange termijnvisie en — beleid;
3) Duurzaamheid al rode draad;
4) Tussen de mensen;
5) Kordaat aanpakken en snel oplossen van problemen.